HCEindhoven01.jpg HCEindhoven02.jpg HCEindhoven03.jpg
 
Van het bestuur

Belangrijke update bestuur: Toegang tot HC Eindhoven (Corona Maatregelen)

Nieuws afbeelding 7-11-2021
Beste leden en ouders van jeugdleden,  
  
Afgelopen dinsdagavond zijn er op de persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd per 6 november. 
  
De overheid heeft besloten dat het clubhuis (inclusief buitenterras), kleedkamers en toiletten  alleen toegankelijk zijn na het vertonen van een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) en een geldig ID bewijs. Deze maatregel geldt voor iedereen vanaf 18 jaar. 
  
Na de positieve scan van je QR code, ontvang je een stempel of bandje waarmee je kunt aantonen dat je al bent gescant die dag. 
  
Met deze zichtbaarheid heb je toegang tot alle binnenlocaties en het terras van het complex van HC Eindhoven. 
  
Personen die met een functie aanwezig moeten zijn op de vereniging, zijn van deze verplichting uitgezonderd. Het gaat dan bijvoorbeeld om trainers/coaches (uit & thuis), alle noodzakelijk aanwezige andere vrijwilligers of mensen die bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden komen uitvoeren op de vereniging. Let op: rij-ouders vallen niet onder deze uitzondering!  
  
De KNHB vraagt toeschouwers van ‘amateurwedstrijden’ zich daarnaast ook te houden aan de 1,5 meter afstand die door de overheid dringend geadviseerd wordt en voegt daar het verzoek aan hockeyers en begeleiding aan toe om in de dug outs tijdens de wedstrijd ook weer de 1,5 meter afstand in acht te nemen.
  
Alleen als we ons allemaal aan de geldende maatregelen houden, kunnen we met elkaar blijven genieten van onze hockeysport, zowel sporters als toeschouwers.
  
Met elkaar, voor elkaar!
Namens het bestuur. 
Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

14-2 Bestuursvergadering

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven