banner_07.jpg
 
Van de Commissies

Ben jij de regelaar (m/v) die we zoeken?

Nieuws afbeelding 19-4-2021
Beste leden, we zijn op zoek naar een lijncoördinator voor de herenseniorenteams. Als lijncoördinator ben je het aanspreekpunt voor alle herenteams. Je informeert de teams over de zaken die hen aangaan en beantwoord hun vragen. Je schakelt daarbij ook met de lijncoördinator Dames en het bestuur Seniorenhockey. Jullie zorgen er samen voor dat het hockeyseizoen van de senioren verloopt. Ben jij de aangewezen persoon om dit te gaan doen, laat dit dan weten met een mail naar bestuursenioren@hceindhoven.nl We kijken uit naar jouw bericht!
 
Trainers gezocht 
 
HC Eindhoven investeert in de trainingen voor teams van verschillende niveaus. Met een goed trainingsprogramma én goede trainers, wordt het niveau van onze spelers steeds hoger. Daarom is onze vereniging zowel binnen de vereniging als daarbuiten op zoek naar trainers voor diverse teams. Dus ben je al lid van HC Eindhoven of ben je een ouder van een lid en wil je graag training geven, laat het ons weten. Ook als je nog geen connectie met onze vereniging hebt, ben je van harte welkom.
We zijn voor zowel eerstelijns juniorenteams (D1 tot en met A1) als breedte juniorenteams op zoek naar enthousiaste trainers. Is dit echt iets voor jou en beschik jij over de juiste capaciteiten om met een jeugdteam aan de slag te gaan, laat het ons weten via tophockey@hceindhoven.nl (eerstelijnsteams) en/of voorzittertcjeugd@hceindhoven.nl (breedteteams). Wil je graag een seniorenteam trainen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar  bestuursenioren@hceindhoven.nl. We zien jullie berichten graag tegemoet! 

Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven