2017-2018 MB1 Super-B.jpg Banner_01.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg Banner_02.jpg 2017-2018 (Herfstkampioen) MC5 (BANNER).jpg Banner_03.jpg banner_08.jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg banner_07.jpg uitreiking erepenning HC Eindhoven (baner).jpg HC_Eindhoven_Trimhockey_banner.jpg
 
Van de Commissies

Trainers die elkaar beter maken door samen op te trekken

Nieuws afbeelding 22-1-2018 Afgelopen maandag hebben de trainers van de topteams bij elkaar gezeten. Het is een van de meerdere sessies (op initiatief van Andy Wijzenbeek) dit jaar met als doel middels het gezamenlijk bespreken van inhoudelijke hockeythema’s een nog betere trainer te worden.
 
De kracht hiervan zit erin dat onze trainers hun ervaring en kennis delen. Andy Wijzenbeek leidt deze avonden met enthousiasme en koppelt hiertoe trainers aan geschikte thema’s en daagt ze uit iets van hun ervaringen aan anderen mee te geven.
 
HC Eindhoven streeft te komen tot een overkoepelende aanpak over de speelstijl HCE en de trainersaanpak, dit bekeken vanaf de jeugd tot met de senioren. Het opzetten en invullen van deze aanpak wordt dan ook samen gedragen door trainers van onze vaandelteams (Heren 1 en Dames 1) en de jeugdtrainers. Elke sessie staat in het teken van een bepaald thema. Dit keer was het thema vrije bal in het 23 mtr. gebied (Jaap Blankevoort) en hoe houd ik mijn team geconcentreerd als trainer. Thema’s als opbouwen (met bijdragen van Arjen Fluijt, Roy Bax en Pim Wijzenbeek) en techniek gekoppeld aan een buitenprogramma (Pim Wijzenbeek) hebben de revue reeds gepasseerd.
 
We merken een enorm enthousiasme. Dus de rugzakjes van onze trainers worden nog meer gevuld en het trainerspotentieel nog meer enthousiast. Uiteindelijk worden krijgen onze spelers hierdoor ook de kans zich meer te ontwikkelen.  
 
Commissie Tophockey
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Wintersluiting clubhuis 2018-2019

Partners van HC Eindhoven

Agenda

24-1 CTH
28-1 Cursus KNHB
29-1 Cursus KNHB
30-1 Cursus KNHB
7-2 CTH

Jarigen

Vandaag:
Roos Altorf
Sem Bots
Abier El Haddad
Teun Hofstede
Karl Elie Kreidy
Lieke Manders
Rosalie Smit Sibinga
Morgen:
Joy van der Laan
Celeste van Loon
Overmorgen:
Tristan Castro Romero
Joost Lemmens
Reza Sanders
Beau Taling

Contact

Bezoekadres: Straat Marathonloop Huisnr. 5
Postcode 5624MC
Tel. Clubhuis: 040 - 248 23 67
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven