HCEindhoven03.jpg HCEindhoven01.jpg HCEindhoven02.jpg
 

Lidmaatschap - Clubtenue & Clubkleuren

De HC Eindhoven clubkleding koop je gemakkelijk en snel online bij Gunneman Sports via de hockey shop 

Naast het officiƫle HC Eindhoven club tenue heeft Hockeysportshop.nl een groot assortiment hockeyschoenen en hockeysticks.

Het nieuwe HC Eindhoven club tenue miv seizoen 2019-2020:
Shirt: Paars met groene kraag en 2 groene strepen aan de zijkant van het shirt 
Broek/rokje: Zwart
Kousen: Paars met groene strepen
 

   
 
Indian Maharadja is miv het seizoen (2019/2020) onze leverancier van wedstrijdshirts en -broeken/rokken geworden. De kousen worden voorlopig nog geleverd door de huidige leverancier Hingly. 


 
Informatie en richtlijnen aangaande de ingebruikname van de nieuwe tenues terug op onze website achter "MijnHCE/Club/Documenten/Tenue HC Eindhoven". 
 
 
Bestuur HC Eindhoven 

***********************************************
 
HC Eindhoven website basiskleuren en styles:
De basiskleur paars: #662985; RGB: 102-41-133; CMYK: 75%-100%-9%-1%
De basiskleur groen: #00a935; RGB: 0-169-53; CMYK: 82%-4%-100%-1%
Basis webteksten font-family: arial, helvetica, sans-serif, grootte 10 of 12
Tekstkleur zwart of #414376; RGB: 65-67-118; CMYK: 86%-82%-27%-12%
Lettertype logo: Futura Extra Black (true type font - downloaden klik hier)

HC Eindhoven logo's:
Kies jouw favoriete afbeelding, vervolgens recher muisknop; "Afbeelding opslaan als" / "Save picture as" kiezen.
 
   
 
Het blijkt wenselijk wat meer informatie te verschaffen over kleding-sponsoring

In het huishoudelijk reglement (artikel 20) is gesteld dat "Reclame op het tenue of door HC Eindhoven of sponsors ter beschikking gesteld materialen alleen is toegestaan na goedkeuring door het bestuur van HC Eindhoven". De uitvoering hiervan heeft het bestuur gedelegeerd aan de Businessclub (BC). Daarnaast heeft onze kledingsponsor Gunneman exclusiviteit voor het voeren van het HCE logo en de naam HC Eindhoven op sportkleding en materialen voor tijdens en na de wedstrijd.

Wanneer beeldmerk/naam van HCE op de kleding (trainingspakken-rokjes/broeken - jassen - na de wedstrijdtruien - sticktassen etc.) worden aangebracht dient deze verplicht via onze kledingpartner Gunneman te worden aangeschaft.

Voor alle teams is bij kledingsponsoring (kleding, materialen clubtenues) tevens een lidmaatschap van de businessclub verplicht. Voor alle topteams (H1/D1/H2/D2/JA1/JB1/JC1/JD1/MA1/MB1/MC1/MD1) is er voor kledingsponsoring (kleding, materialen clubtenues) ook een aanvullende sponsorbijdrage via de businessclub verschuldigd en is het clubtrainingspak verplicht voorgeschreven. De aanvraag van de teamsponsoring loopt via: businessclub@hceindhoven.nl. Op de website bij Sponsoring >> teamsponsoring staan de mogelijkheden van kleding via Gunneman opgesomd.

Bij iedere reclame op kleding, materialen en/of clubtenue, zowel per team als individueel, zal tevens bekeken worden of er geen sprake is van conflicterende belangen met businessclubleden en/of disproportionele "gratis" reclame daar anders het bestuur, bij het niet naleven van bovenstaande regels, zich het recht voorbehoud de sponsoring achteraf te verbieden, dan wel alsnog een aanvullende sponsorbijdrage in rekening te brengen.

Bij twijfel over het van toepassing zijn van de reclameregels voor kleding, materialen en/of clubtenue kunt u vooraf businessclub@hceindhoven.nl raadplegen om achteraf niet voor verrassingen te komen staan.

 

 

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres:
Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367

KvK 40238407