HCEindhoven01.jpg HCEindhoven03.jpg HCEindhoven02.jpg
 

Lidmaatschap - Algemene Informatie

Plezier in hockey? Meld je dan nu aan als lid van HC Eindhoven !
De hockeysport is voor jongens en meisjes méér dan alleen een wekelijkse hockeywedstrijd op het veld! Buiten de wedstrijden en trainingen om worden er regelmatig feesten georganiseerd, zijn er toernooien waaraan kan worden deelgenomen en wordt er gedurende de winterstop zaalhockey gespeeld. Alle jeugdelftallen nemen bij HC Eindhoven deel aan de zaalhockeycompetitie. Seniorenteams kunnen daarvoor inschrijven. Bij HC Eindhoven is er dus altijd iets te beleven! En de betrokkenheid van onze leden (en vaak ook hun ouders) bij de club is groot.

Heb je het onderstaande gelezen en wil je aanmelden als lid? Klik dan
hier
 
Opzegregels en bijzondere bepalingen mbt contributie (klik hier).
Wanneer kan je lid worden?
Vanaf je 6e jaar kun je al gaan hockeyen! Wanneer je voor 1 oktober 6 jaar wordt, mag je aan het begin van het seizoen (september) lid worden van de hockeyclub. Word je na 1 oktober, maar voor 1 maart 6 jaar, dan mag je na de winterstop (februari) lid worden. Ook kun je vanaf 5 jaar al starten met hockey mits er voldoende plaats is. Op deze website vind je vrijwel alles terug wat je zou willen weten.

5, 6 en 7 jaar

Mini trainingslid of F-zestal

spelen op 1/8 veld 

8 en 9 jaar

E-zestal

spelen op ¼ veld

10 en 11 jaar

D-elftal

12 tot 14 jaar

C-elftal

15 en 16 jaar

B-elftal

17 en 18 jaar

A-elftal

G-hockey

Gehandicapten

18 jaar en ouder

18 - 24 jaar

35 jaar en ouder

50 jaar en ouder

Senioren

Jong-Senioren

Veteranen

Veteranen L

Reguliere senioren competitie
Speciaal voor jonge senioren
Reguliere veteranen competitie
Speciaal voor oudere veteranen

Zaalhockey

Vanaf 10 jaar

(ook zonder deelname aan de veldcompetitie)
Junior trainingslid / Talentencampus Vanaf 10 jaar (ook als zijnde niet-HC Eindhoven lid)

Wanneer gaan we hockeyen?
De eerste helft van het seizoen loopt van begin september tot half december. Dan volgt een winterstop, met daarin indien mogelijk de zaalcompetitie en begint de tweede helft van half februari tot eind mei.

Wat heb je nodig?
Kunstgrasschoenen, scheenbeschermers zijn wel een aanrader. Een gebitsbeschermer is noodzaak! Twee maal per jaar is het mogelijk om via HC Eindhoven een op maat gemaakt bitje aan te laten meten. Als kleding kan je gewone sportkleding aantrekken. Pas als je officiële wedstrijden met een team gaat spelen zul je het clubtenue aan moeten schaffen. Tenslotte het belangrijkste: een hockeystick! Deze kun je voor de 2 proeftrainingen bij ons in het clubhuis lenen. Daarna koop je je eigen stick.

Wil je kennismaken met de hockeysport?
Als je je aanmeldt kun je eerst 2 proeftrainingen volgen om te kijken of het je bevalt. Dat geldt niet alleen voor kinderen vanaf 5 of 6  jaar, maar ook voor junioren die willen gaan hockeyen. Voor hen is er bij HC Eindhoven een aparte trainingsgroep met kinderen van 12 jaar en ouder aan wie samen met leeftijdsgenootjes de beginselen van het hockey worden bijgebracht voordat ze worden toegevoegd aan een team. Starten met hockey kan dus op alle leeftijden! Je kunt aanmelden via de menu-optie aanmelden op deze website. De verdere procedure is daar ook toegelicht.

Heb je nog andere vragen?
Stuur even een e-mail naar de ledenadministratie.
 

Als je bent ingeschreven krijg je een login code op MijnHCE waarin alle informatie voor de leden staat.
 

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres:
Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367

KvK 40238407