HCEindhoven03.jpg HCEindhoven01.jpg HCEindhoven02.jpg
 

Informatie - Toernooien

AB Toernooi - Editie 2019

 

Het AB-toernooi HC Eindhoven 2019 wordt gehouden op zaterdag 8 Juni, zondag 9 Juni en maandag 10 Juni. Er zal worden gespeeld op de kunstgrasvelden van HC Eindhoven, bestaande uit 1 waterveld en 4 zandvelden. Aan het toernooi kan worden deelgenomen door jongens en meisjes A en B-teams die Landelijk, Super B ,Top-klasse, Suptop-klasse of 1ste klasse spelen. Er is plaats voor max 54 teams. 
De deadline voor inschrijving is 24 maart.  Uiterlijk op 31 maart wordt bekend gemaakt welke teams er worden toegelaten tot ons hockeytoernooi. Er wordt bij aanmelding door de toernooileiding in eerste instantie geselecteerd op klasse, daarna wordt pas gekeken naar de volgorde van inschrijving.

 

Programma

 

De eerste wedstrijden vangen aan op zaterdag 8 Juni om 10.30 uur. Zaterdagavond is er een groot toernooifeest. Zondag beginnen de wedstrijden om 10.00 uur en ook zal er in de avond weer een leuk feest zijn. Op maandag starten we weer om 10:00 met de wedstrijden. 

 

Kosten

 

BbHet inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt € 625,00 per team 13 personen  (11 spelers en 2 begeleiders).

De kosten voor een extra speler zijn €48, -

De borg bedraagt €75,- ( €50,- voor het tentenkamp, €25, - voor de kluissleutel)

Inbegrepen bij het inschrijfgeld:

  • Drie dagen hockeyen op topniveau op één waterveld en vier kunstgrasvelden
  • Overnachtingen op het tentenkamp van zaterdag tot maandag
  • Ontbijt op zondag en maandag
  • Diner op zaterdag en zondag
  • Feestavonden op zaterdag en zondag
  • Subtropisch zwemmen
  • Gratis Kluisjes
  • Gratis Wifi


Mogelijke extra’s

Zaterdag morgen is het mogelijk om ontbijt kopen voor 2 munten. Deze munten zijn te koop tijdens het toernooi bij de munten balie.  Er is een mogelijkheid om een lunchbox te bestellen. Deze kost €4, - per persoon per dag. 
 

 

Overnachting

 

De teams overnachten op de toernooiaccommodatie in zelf mee gebrachte tenten. Indien gewenst kan men ook een teamtent huren. De mogelijkheid bestaat om al op vrijdagavond aan te komen op het toernooi, dit kan vanaf 18:00


Informatie over legertenten:

Er is een mogelijkheid om een legertent te huren. In de tent is een zeil op de vloer gelegd waardoor je droog blijft en netjes je luchtbed erop kan leggen.


Legertent voor +/- 20 personen €350, -

 

 

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres:
Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367

KvK 40238407