HCEindhoven03.jpg HCEindhoven02.jpg HCEindhoven01.jpg
 

Sponsoring - Beleef het mee met de Businessclub van HC Eindhoven!

Hockeyclub Eindhoven heeft ambities. Als vereniging acteren we reeds op de hoogste niveaus in de hockeycompetitie.
 
Sportief zien we meer mogelijkheden, want onze spelers en speelsters zijn talentvol en ambitieus. Maar er is méér voor nodig om aan de absolute top te komen en te blijven. Daarom willen we investeren in een nog betere accommodatie en vooral ook in meer en nog betere trainers voor onze teams, zodat de vereniging ook in de breedte verder groeit.
 
Hockeyclub Eindhoven: Een club met reputatie.
 
We zijn een echte club; met gezellige toernooien, met actieve bestuursleden, commissies, en vele vrijwilligers. De sfeer die dat geeft willen we nooit meer kwijt raken. Natuurlijk, de sportieve prestatie van de vaandelteams zijn belangrijk, maar onze club zal ook altijd zijn mini's, recreanten, veteranen en het gehandicapten-hockey koesteren.
 
Eén club; twee gezichten. Daar willen we uw gezicht graag aan toevoegen. Want Hockeyclub Eindhoven zoekt nieuwe Businessclubleden. Ondernemers die iets zien in deze ambitieuze club. Misschien wel iets van hun eigen ondernemerschap. Maar vooral ook mensen die, met ons, menen dat het juist in de sfeer van onze club, "Prestatie door beleving", goed werken is aan je relatienetwerk.
 
 
Businessclub
 
Word nu lid van de Businessclub en maak de groei, die we momenteel doormaken, met ons mee. Hockeyclub Eindhoven biedt u interessante mogelijkheden, variërend van lid van de Businessclub tot bordsponsor, shirtsponsor etc. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden denkbaar, waar we graag met u over van gedachten wisselen. Op onze site vindt u alle details over de mogelijkheden. Maar waar u ook voor kiest, u kiest ervoor om te investeren in een club die verder wil en u kiest ervoor om zelf verder te komen. Want Hockeyclub Eindhoven biedt u een perfect zakelijk netwerk, een heerlijk ontspannen ambiance en andere voordelen.
 
De Businessclub van Hockeyclub Eindhoven is gebleken een club te zijn waar het goed contacten leggen is. Toch willen we graag, dat niet alleen uw zakelijk hart wat sneller gaat kloppen. De Businessclub moet ook een onderdeel van de vereniging blijven met clubliefde, sportieve belangstelling, passie en ambitie. Dit valt uitstekend te combineren met tal van zakelijke mogelijkheden.
 
Mail vandaag nog om ons te vertellen hoe u gaat helpen Hockeyclub Eindhoven naar het hoogste plan te tillen en van ons speelveld ook een beetje uw speelveld maakt. U bent van harte welkom!
 
E-mail: businessclub@hceindhoven.nl
 
 
De zaken nog even op een rij
•Businessclublid met gelegenheid tot het bijwonen van minimaal 4 activiteiten per jaar, waarbij uitstekende netwerkmogelijkheden worden geboden;
•bordsponsor;
•team/shirtsponsor;
•advertenties tv-scherm clubhuis, ledenacties website, etc. 
 
 

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres:
Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367

KvK 40238407